Winkelwagen

  • 0 Items
  • Totaal:
    €0,00

Talen

Aarden was een geweldige boost voor mezelf en voor het herstelproces van blessures en uitputting. Ik kom sterker terug en voel me een stuk beter

- Chris Lieto

De meeste mensen willen het meeste gezondheidsvoordeel voor de minste inspanning. Dit is het! Aarden geeft je meer voordelen voor de minste inspanning. Er is geen inspanning!

- David Wolfe, M.S.

Aardingslaken

Universele aardingsmat

Aarden, de meest natuurlijke manier om je te ontladen van stress, straling, pijn, en ontsteking

- De belangrijkste ontdekking over onze gezondheid?

Feit is dat dieren die in het wild leven en altijd in contact staan met de Aarde vrijwel nooit ziek zijn!

Wat is Aarden?

Wat is Aarden / Earthing?

De term aarden, earthing of gronden wordt alom gebruikt, maar wat is dat nu precies? Onze voorouders wisten het al, fysiek contact met de aarde is net zo essentieel voor onze gezondheid als voldoende zuivere lucht, zonlicht en natuurlijke voeding. Men was geaard door blootsvoets buiten te lopen en te leven. Is het toeval dat bij volken die nog wel op die manier leven, beschavingsziekten nauwelijks voorkomen?

Dat de subtiele elektrische lading van het aardoppervlak de elektrische stabiliteit van ons lichaam handhaaft is recent wetenschappelijk aangetoond. Wanneer onze blote voeten in contact zijn met het aardoppervlak, wisselt ons lichaam deze helende energie uit met de aarde. Dit proces wordt ook wel “Aarden” genoemd. Sinds de Westerse mens dit contact met de aarde is verloren zijn welvaartsziekten explosief toegenomen. Isolerende schoenen scheiden ons van de helende energie van de aarde. Aarden is ook een natuurlijke anti-oxidant en ontstekingsremmer: Negatief geladen elektriciteitsdeeltjes die we via onze huid opnemen vormen een natuurlijke antioxidant en deze gaan de zogenaamde “vrije radicalen” te lijf. Deze vrije radicalen zijn de oorzaak van vroegtijdige veroudering, pijn, stress en ontstekingen. De beste tijd om te aarden is terwijl je slaapt. Gedurende de nacht herstellen al je lichaamsfuncties en je hersenen zich en balanceert je hormoonspiegel. Juist dan te aarden zorgt voor een optimaal herstel van lichaam en geest.

Op blote voeten buiten lopen is in veel klimaatzones en culturen niet gewenst. Om dit op te lossen zijn er producten waarmee je binnenshuis eenvoudig geaard kunt slapen of aan de pc werken. Met onze Aardingsproducten kunt u zich makkelijk binnenshuis aarden. Zo is er bijvoorbeeld een laken met geleidend zilverdraad waarop je geaard slaapt en een computer muismat die je lichaam ontlaadt van schadelijke straling.

Aarden en Sport

In 2003 is geëxperimenteerd met  ‘Aarden’  bij een team renners in de Tour de France. Dit is één van de meest zware en onmenselijke sportevenementen ter wereld. De mentale en fysieke belasting is zo zwaar dat de renners moeite hebben met slapen, wat een goed herstel in de weg staat.Het team dat ‘s nachts geAard sliep meldde minder mentale stress, meer vitaliteit en een betere motivatie. Ook herstelden de renners sneller van soms zware verwondingen opgelopen bij valpartijen en was de mate waarin peesontstekingen voorkwamen, een veel voorkomende blessure bij wielrenners, veel minder. Lance Amrmstrong is nog steeds overtuigd gebruiker van onze Aardingsproducten.

‘Aarden’ is van onschatbare waarde voor alle sporters van welke tak van sport dan ook. Een betere nachtrust, een sneller herstel na een zware training is het gevolg. Ontstekingen en blessures hebben minder kans en helen sneller. Allemaal zaken waardoor het niveau van de training verhoogd kan worden. De zgn. Recovery Bag is het meest geschikt voor sporters en is makkelijk mee te nemen op reis.

Aarden was een geweldige boost voor mezelf en voor het herstelproces van blessures en uitputting. Ik kom sterker terug en voel me een stuk beter

Chris Lieto, Triatleet en drievoudig Ironman Kampioen.

Aarden en de Wetenschap

Door voortdurend wetenschappelijk onderzoek worden de details ontdekt waarom mensen zich aanzienlijk beter voelen wanneer zij verbinding maken met de alom aanwezige energievelden in het aardoppervlak. Pas recent is de kennis en belangrijke betekenis van de connectie van ons lichaam met de aarde onderzocht en verklaard door wetenschappers in geofysica, biofysica, elektrotechniek, elektrofysiologie en geneeskunde. Hieruit leren we dat de elektrische energie van de aarde de orde van onze lichaamsfrequenties handhaaft. Het ‘aarden’ maakt direct het energieniveau, oftewel potentieel van je lichaam, gelijk met dat van de aarde. Helende, negatief geladen vrije elektronen die in overvloed aanwezig zijn op het aardoppervlak,  stromen je lichaam in. Dit resulteert in het synchroniseren van je interne biologische klok, hormonale cycli, en fysiologische ritmes met de elektrische frequentie van het aardopervlak. Ons zenuwstelsel is in feite een elektrisch netwerk en ook de hartslag wordt opgewekt door een subtiele elektrische puls. Wij zijn elektrische wezens levend op een elektrische planeet.

Feit is dat dieren die in het wild leven en altijd in contact staan met de Aarde vrijwel nooit ziek zijn!

Aarden en onze gezondheid

Beschavingsziekten nemen explosief toe sinds de opkomst van de geïndustrialiseerde samenleving, ondanks onze kennis over gezonde voeding, hygiëne en de geavanceerde medische wetenschap. Sinds de Westerse mens het contact met de Aarde is verloren, door meer binnen te gaan leven, en op isolerende, kunststof schoenzolen is gaan lopen is hij ontkoppeld van de helende energieën van de aarde en meer kwetsbaar geworden voor stress en ziekten.

Aarden: De natuurlijke anti-oxidant en ontstekingsremmer

De medische wetenschap begint er recent achter te komen dat de oorzaak van misschien wel alle beschavingsziekten chronische ontsteking is. Dit wordt veroorzaakt door een teveel aan zogenaamde ‘vrije radicalen’. Deze vrije radicalen zijn positief geladen en vallen bij gebrek aan indringers in de vorm van virussen en bacteriën de eigen lichaamsweefsels aan. Aarden normaliseert dit proces. De vrije negatief geladen elektronen die in overvloed vanuit de aarde ons lichaam binnenkomen,houden ons lichaam op negatief geladen spanning. Dit houdt zo alle aan ontsteking gerelateerde ziekten op afstand. Een tekort aan elektronen als gevolg van te weinig aarden, wordt geëlimineerd en een proces van genezing -groot of klein- begint.
Ontsteking, pijn en ziekte zijn een uitdrukking van een elektronentekort. De remedie is zo dichtbij als de aarde waarop je loopt. In een tijd van een enorme toename van chronische ziekten, voorziet opnieuw contact maken met de aardenergie onder onze voeten ons van een weg terug naar een betere gezondheid.

In onze hoog technologische samenleving, is verbinden met de Aarde nog nooit zo kritiek geweest voor onze gezondheid en welzijn. Dit inspirerende en goed onderbouwde verhaal verklaart de gevaren waar we voor staan door ontkoppeld te zijn van de kracht en energie van de Aarde en haar onbegrensde bergplaats van vrije elektronen. Zouden veel ziekten, chronische ontstekingen, slechte nachtrust en meer hiervan het resultaat kunnen zijn? Een brilliante hypothese, goed onderlegd in de wetenschap. Sterk aanbevolen.

Nicholas Perricone, M.D., auteur van Ageless Face, Ageless Mind