Winkelwagen

  • 0 Items
  • Totaal:
    €0,00

Talen

Aarden was een geweldige boost voor mezelf en voor het herstelproces van blessures en uitputting. Ik kom sterker terug en voel me een stuk beter

- Chris Lieto

De meeste mensen willen het meeste gezondheidsvoordeel voor de minste inspanning. Dit is het! Aarden geeft je meer voordelen voor de minste inspanning. Er is geen inspanning!

- David Wolfe, M.S.

Aardingslaken

Universele aardingsmat

Aarden, de meest natuurlijke manier om je te ontladen van stress, straling, pijn, en ontsteking

- De belangrijkste ontdekking over onze gezondheid?

Feit is dat dieren die in het wild leven en altijd in contact staan met de Aarde vrijwel nooit ziek zijn!

Nieuws

UITVERKOOP ACTIE ALLE PRODUCTEN

Earth Your Body stopt met de online verkoop en geeft daarom nu maar liefst 25 % korting op alle producten. Tevens ontvang je bij alle slaapartikelen een set aardingshandschoenen zolang de voorraad strekt!

Aanbieding set Aardings sokken of handschoenen

Deze sokken en handschoenen zorgen voor een volledige en gelijkmatige verdeling van vrije elektronen door de gehele stof voor optimale aarding in het contactgebied om pijn, ontsteking en zwelling te verminderen. Verhoogt de circulatie en versnelt herstel van blessures. Verbetert en verhoogt de aarding in combinatie met het gebruik van Aardingsmat en Aardingslakens. Waarborgt ook de voor de rest van het lichaam de voordelen. Speciaal geschikt voor mensen die een slechte circulatie, koude voeten en ontstekingsklachten. Materiaal: 76% Nylon, 8% Spandex, 16% Zilverdraad Kleur: Grijs

Aardingsproducten nu in onze fysieke winkel

Sinds 11 december zijn de producten van Earth Your Body niet alleen online verkrijgbaar maar zijn ze permanent te zien en te koop bij Crudo, een 100% plantaardig eetcafe met winkel in het centrum van Nijmegen

Naast de Aardingsproducten waarmee wij in 2011 de eerste op de Nederlandse markt waren verkopen wij nog tal van andere producten die je gezondheid ondersteunen.

Nieuwsgierig ? kijk op www.crudo.nl 

EarthYourBody op het 2e Dutch Rawfood Festival

Op 1 juni vindt voor de tweede keer het Rawfoodfestival plaats, de medewerkers van EarthYourBody zijn ook overtuigd liefhebbers van rauwe voeding én aanwezig met een stand op dit inspirerende evenement! 

Kom naar onze stand en sla je slag met de laatste muismatten en Body Band Sets  

EarthYourBody bij 4me op RTL 4

Op woensdag 17 oktober was Jim van Putten met EarthYourBody te gast in het programma 4me op RTL4. Hij vertelde daar over het nut van aarden en demonstreerde de werking van een aardingsmat. Heeft u de uitzending gemist? Het programma wordt herhaald op zaterdag 20 oktober om 16.00 uur op RTL4 en op zondag 21 oktober om 15.40 uur op RTL5. Zie voor meer informatie de website van 4me.

Abonneren op Nieuws