Winkelwagen

  • 0 Items
  • Totaal:
    €0,00

Talen

Aarden was een geweldige boost voor mezelf en voor het herstelproces van blessures en uitputting. Ik kom sterker terug en voel me een stuk beter

- Chris Lieto

De meeste mensen willen het meeste gezondheidsvoordeel voor de minste inspanning. Dit is het! Aarden geeft je meer voordelen voor de minste inspanning. Er is geen inspanning!

- David Wolfe, M.S.

Aardingslaken

Het  Aardingslaken  is een effen laken van katoen met 3% ingeweven zilverdraad. Door zijn afmeting van 91cm x 254cm kan het in de lengte op een eenpersoonsmatras gelegd worden of dwars over een tweepersoonsmatras in het midden of voeteneind.

€149,00
Bekijk details

Universele aardingsmat

Gezien op tv bij het programma 4me op RTL4 (april 2013!)

€64,90
Bekijk details

Aarden, de meest natuurlijke manier om je te ontladen van stress, straling, pijn, en ontsteking

- De belangrijkste ontdekking over onze gezondheid?

Feit is dat dieren die in het wild leven en altijd in contact staan met de Aarde vrijwel nooit ziek zijn!

Nieuws

Aardingsproducten nu in onze fysieke winkel

Sinds 11 december zijn de producten van Earth Your Body niet alleen online verkrijgbaar maar zijn ze permanent te zien en te koop bij Crudo, een Raw-Vegan eetcafe met winkel in het centrum van Nijmegen

Naast de Aardingsproducten waarmee wij in 2011 de eerste op de Nederlandse markt waren verkopen wij nog tal van andere producten die je gezondheid ondersteunen.

Nieuwsgierig ? kijk op www.crudo.nl 

EarthYourBody op het 2e Dutch Rawfood Festival

Op 1 juni vindt voor de tweede keer het Rawfoodfestival plaats, de medewerkers van EarthYourBody zijn ook overtuigd liefhebbers van rauwe voeding én aanwezig met een stand op dit inspirerende evenement! 

Kom naar onze stand en sla je slag met de laatste muismatten en Body Band Sets  

EarthYourBody bij 4me op RTL 4

Op woensdag 17 oktober was Jim van Putten met EarthYourBody te gast in het programma 4me op RTL4. Hij vertelde daar over het nut van aarden en demonstreerde de werking van een aardingsmat. Heeft u de uitzending gemist? Het programma wordt herhaald op zaterdag 20 oktober om 16.00 uur op RTL4 en op zondag 21 oktober om 15.40 uur op RTL5. Zie voor meer informatie de website van 4me.

Abonneren op Nieuws