Winkelwagen

  • 0 Items
  • Totaal:
    €0,00

Talen

Aarden was een geweldige boost voor mezelf en voor het herstelproces van blessures en uitputting. Ik kom sterker terug en voel me een stuk beter

- Chris Lieto

De meeste mensen willen het meeste gezondheidsvoordeel voor de minste inspanning. Dit is het! Aarden geeft je meer voordelen voor de minste inspanning. Er is geen inspanning!

- David Wolfe, M.S.

Aardingslaken

Universele aardingsmat

Aarden, de meest natuurlijke manier om je te ontladen van stress, straling, pijn, en ontsteking

- De belangrijkste ontdekking over onze gezondheid?

Feit is dat dieren die in het wild leven en altijd in contact staan met de Aarde vrijwel nooit ziek zijn!

Veelgestelde vragen

Neemt U er a.u.b. nota van dat de volgende uitspraken op geen enkele wijze een medisch advies, bewering of behandeling vormen voor een medisch probleem. Bij gezondheidsproblemen dient U altijd uw huisarts of specialist te raadplegen.

Aarden Algemeen

Wat maakt ‘aarden’ zo belangrijk in een tijd van wetenschappelijke en technologische medische ontdekkingen?

Het is natuurlijk, simpel en beïnvloedt ieder aspect van onze fysiologie. Wanneer je jezelf aardt, herstelt je lichaam zich naar een nieuw niveau van functioneren. Het niveau van functioneren waarvoor we gemaakt lijken te zijn door de evolutie heen. Mensen die al jaren geaard leven, willen niet meer terug omdat ze het verschil merken. Geaard leven verhoogt de levenskwaliteit naar een niveau wat op een andere manier niet mogelijk lijkt.

Kun je geaard zijn terwijl je schoenen draagt?

Nee, de meeste huidige schoenzolen zijn gemaakt van rubber of kunststof en isoleren ons van de elektrische Aardenergie. Leer was vroeger het basismateriaal voor schoeisel en wordt vochtig door natuurlijke transpiratie van de voet en geleidt de energie van de aarde naar ons lichaam. Leer is natuurlijk lang niet zo goed als blootsvoets lopen maar vele malen beter dan het dragen van standaard schoenen.

Ben je geaard als je bijvoorbeeld een metalen draad in de grond steekt of met de randaarde van een wandcontactdoos verbindt en die metalen draad dan om je pols of enkel wikkelt?

Niet doen! Het is sterk af te raden te experimenteren met het elektrisch netwerk. Het is gevaarlijk een niet geïsoleerde kabel met de aarde van het elektrisch netwerk te verbinden en deze aarde moet altijd eerst gecontroleerd worden op een goede werking. De officiële Aardingsproducten zijn speciaal ontworpen om mensen veilig en biologisch te Aarden. Ze hebben een ingebouwde weerstand om de mogelijkheid te voorkomen dat elektriciteit door de kabel stroomt.

Ben je geaard als je blootsvoets loopt op een keramische tegelvloer?

Als de tegels in een beton- of cementbed liggen dat contact maakt met de aarde is dit mogelijk. Moderne betonvloeren zijn echter voorzien van een isolatielaag. Ook tegels met een geglazuurde afwerking laten de Aardenergie niet door. Bij de aanleg van een vloer zou hiermee rekening gehouden kunnen worden. Natuurstenen tegels geleiden de energie het beste.

Hoe kan het dat het elektrisch veld van de Aarde zo gemakkelijk door het lichaam opgenomen wordt?

Ons lichaam bestaat voornamelijk uit water en mineralen en is daarom een geweldige geleider van elektriciteit (negatief geladen elektronen). Deze vrije elektronen op het aardoppervlak worden gemakkelijk naar ons lichaam overgedragen wanneer er direct contact is. Helaas lopen we meestal op schoenen met geïsoleerde zolen, waardoor we geen verbinding maken met de aarde, zelfs niet wanneer we buiten zijn. Wanneer we in woningen en gebouwen zijn is ons lichaam ook geïsoleerd en niet in staat de aardenergie op te nemen.

Wat is het verschil tussen het elektrisch veld van de aarde en het elektrisch veld van het elektrisch netwerk in onze huizen?

Het elektrisch veld van de aarde is hoofdzakelijk een continue gelijkstroom (DC) producerend veld. Door de geschiedenis heen heeft het leven op de planeet zich afgestemd op dit subtiele energieveld. De frequentie van dit veld is vele malen lager dan van het wisselstroomnet (AC) in onze huizen. Wisselstroom is vreemd voor ons lichaam. Deze en andere vormen van door de mens gemaakte ons omringende elektromagnetische velden (EMF’s) worden onderzocht als factoren op een reeks van stress-gerelateerde responses.


Veel mensen zijn gevoelig voor EMF’s en onderzoeken tonen een relatie aan tussen blootstelling aan EMF’s (zoals leven nabij hoogspanningskabels of EMF’s op het werk) en een hoger percentage gezondheidsproblemen, zoals kinderleukemie, hersentumoren, bepaalde kankersoorten, geboorteafwijkingen en misgeboorten.

Wat is het verschil tussen Aardingstechnologie en het gebruik van magneten?

Magneten kunnen bij juist gebruik bepaalde therapeutische effecten opleveren, maar voorzien ons noch van vrije elektronen, noch verbinden zij ons met de natuurlijke elektrische frequenties van de aarde. Het gepatenteerde Aardingssysteem is de enige manier, naast het direct op de grond staan, om je te verbinden met de elektronen van de Aarde.

Kan ‘aarden’ je beschermen tegen straling van gsm of Decttelefoon?

De beschermende mogelijkheden van ‘aarden’ zijn nog niet getest op blootstelling aan telefoonstraling. Er is geen onderzoek dat aangeeft dat ‘aarden’ je wel of niet beschermt tegen blootstelling aan straling van gsm, magnetrons of radiogolven.

Wat wel bekend is dat ‘aarden’ het door ons lichaam opgenomen voltage van elektrische bedrading en apparaten die ons omringen aanzienlijk reduceren. Het is voor mensen die extreem gevoelig zijn voor EMF’s verstandig zoveel mogelijk geAard te zijn.

Aarden en Gezondheid

Hoe beïnvloedt ‘Aarden’ het zelfherstellend vermogen van ons lichaam?

De eenvoudigste verklaring is dat pijn en andere verstoringen in het lichaam vaak veroorzaakt worden door door ontsteking. Elektronen uit de Aarde heben een natuurlijk anti-ontstekingseffect en stromen relatief snel door het lichaam, dat een goede geleider is.

Een van de meest diepgaande ontdekkingen in de moderne geneeskunde is dat veel chronische en slopende ziekten van deze tijd dezelfde oorzaak hebben: Chronische ontsteking. Wetenschappers realiseren zich dat veel van de pijn in ons lichaam ontstaat op plekken waar een onstekingsreactie heeft plaatsgevonden, maar dat de ontsteking niet helemaal verdwenen is na het genezingsproces. Een lage onstekingsgraad kan jaren doorgaan, gezond weefsel beschadigen en energie verspillen.

Veel wetenschappers geloven dat het menselijke immuunsysteem gedurende een lange periode geëvolueerd is. Dit was een periode waarin we praktisch constant in direct contact met de Aarde waren. We geloven dat het immuunsysteem minder efficiënt begon te functioneren, toen men zich in toenemende mate begon ‘los te maken’ van de Aarde. Een recent voorbeeld is de intrede van isolerend schoeisel ca. 50 jaar geleden. Chronische ziekten, ontstekingen, slapeloosheid zijn sindsdien explosief toegenomen en het verlies van het contact met de Aarde is een totaal onopgemerkte oorzaak.

Hoe is het te verklaren dat in klinische onderzoeken de fysiologische effecten van ‘aarden’ onmiddellijk plaatsvinden?

Het lichaam is een uitstekende geleider van vrije elektronen. Het is herhaaldelijk waargenomen dat de voordelen van ‘aarden’ erg snel zichtbaar worden.

Wanneer mensen geaard zijn middels de voeten, voelen ze soms een tintelende sensatie door hun benen.  Dit wordt geassocieerd met de beweging van vrije elektronen die plaatsvindt door het lichaam. De snelheid van deze activiteit is geklokt op ca. 20 tot 30 minuten om de plaatsen te bereiken waar zich pijn en ontsteking bevindt. Wanneer de begint te verminderen, gaan we ervan uit dat de elektronen op de pijnplek zijn gearriveerd en “aan het werk” zijn gegaan.

De elektronen, die een negatieve lading hebben, worden waarschijnlijk aangetrokken door deze plekken omdat zich daar een teveel aan positief geladen vrije radicalen bevindt. Wanneer nu de vrije radicalen geneutraliseerd zijn, veronderstellen we dat zij hun destructieve acties op gezonde weefsels stoppen, wat leidt tot een afname van pijn, soms vrij snel.

We denken ook dat zo gauw iemand in direct contact komt met de Aarde, de vrije elektronen in het lichaam het effect van het aardpotentieel “voelen” door het elektrische veld van de Aarde. Het lichaam stemt zich vrijwel onmiddellijk af op het elektrisch Aardpotentieel en deze informatie leidt er toe dat ook het autonome zenuwstelsel zijn activiteiten onmiddelijk aanpast door het hele lichaam. Spierspanning, huidgeleiding en misschien ook hersengolven worden binnen een paar seconden aangepast.

Als stress voortijdige veroudering veroorzaakt, zou het dan kunnen dat we levensjaren toevoegen door ons te herverbinden met de Aarde?

Aarden lijkt veelbelovend als een sterke anti-verouderingsstrategie. Veel wetenschappers hebben een achteruitgang van het immuunsysteem gemeld bij het ouder worden. De oorzaak hiervan wordt toegeschreven aan schade door vrije radicalen, technisch bekend als oxidatieve stress, wat resulteert in beschadiging van de cellen. Omdat Aarden oxidatieve stress sterk reduceert, kun je verwachten dat de levensverwachting toeneemt en de gezondheid verbetert. Er is geen twijfel dat een functioneel  “jong” immuunsysteem een uitstekende strategie is om de kwaliteit van het leven in stand te houden en veroudering van het immuunsysteem te vertragen.

Hoeveel tijd moet ik dagelijks ‘geaard’ zijn om resultaat te voelen?

Wanneer je in direct contact met de Aarde komt, is er een onmiddellijke en natuurlijke verandering in je lichaam. Metingen in een laboratorium hebben laten zien dat deze veranderingen duiden op beter functioneren van het lichaam. Mensen met pijn voelen vaak verlichting in verschillende gradaties, van een beetje tot veel, en maken zelfs melding van het verdwijnen van pijn, gewoon door hun voeten twee keer per dag een half uur buiten op de aarde te planten. Geaard slapen geeft veel bevorderlijke resultaten, zoals betere en diepere slaap, meer energie overdag en minder pijn.

Nogmaals, de variatie in resultaten gaat van klein tot groot, van onmiddellijk tot geleidelijk. Sommige chronisch zieken hebben voordeel bij toegevoegde uren ‘geaard’ zijn overdag. Dit doen ze door blootsvoets te lopen of met behulp van Aardingsproducten.

Hoe lang duurt het voor mijn symptomen afnemen?

Ieder mens is anders en symptomen zijn verschillend en hebben verschillende oorzaken. ‘Aarden’ geneest niet alles. contact met de Aarde herstelt de natuurlijke elektrische balans van het lichaam en reduceert stress en ontsteking. Door dit te doen kan ‘aarden’ lange en korte termijn effecten hebben en die effecten zijn soms behoorlijk heftig en snel merkbaar.

Verbeterde slaap en stressreductie is al gerapporteerd na twee nachten geaard slapen. Bij langdurige slapeloosheid met onderliggende gezondheidsproblemen duurt verbetering meestal langer.

Medische thermografie laat verminderde ontsteking zien binnen enkele minuten.  Ook zijn er studies uitgevoerd waarbij onmiddellijke veranderingen in hersengolven en spierspanning optreden wanneer ‘aarding’ plaatsvindt. Er verschijnen duidelijk blijvende veranderingen in slaap, pijn en bioritmes, wanneer we gedurende langere perioden herhaaldelijk ‘geaard’ zijn.

Nachtelijke slaap is de meest geschikte tijd voor herstel. Over het algemeen neemt het lichaam de natuurlijke energie van de Aarde dan op en gebruikt het waar nodig. Net zoals je gezonde voeding, lucht of water niet kunt sturen om specifieke resultaten te verkrijgen in een lichaamsfunctie of lichaamsdeel, kun je dit proces niet sturen.

Je kunt baat hebben van ‘aarden’ bij lichamelijke problemen waarbij je niet eens verbetering zou verwachten. Op andere fysieke plaatsen kan er geen verandering zijn. In het algemeen is het zo, dat hoe langer je ‘aardt’, hoe meer verbetering en vitaliteit je kunt verwachten.

Ik ben net begonnen met ‘geaard’ slapen en voel me een beetje raar, waardoor kan dat komen?

Aanvankelijk kunnen sommige mensen zich tijdelijk ongemakkelijk voelen, zelfs griep-achtige verschijnselen of pijn ervaren. In praktisch alle gevallen zijn deze ervaringen snel voorbij.  Dit effect komt door een normalisatie van het lichaamselektrische systeem. Wanneer dat proces voortgaat, verbetert het vermogen van het lichaam om opgeslagen gifstoffen los te laten en kun je dat kortstondige ongemak voelen.

Na wat aanpassing  van een paar dagen in het begin zal het gevoel verdwijnen en voelt men zich normaliter beter en energieker. Wanneer je je onprettig voelt, stop een paar dagen met het gebruik van het Aardingsproduct en begin dan weer. In de meeste gevallen wordt er geen ongemak gevoeld in het begin.

Zijn er mensen die niets merken van ‘geaard slapen’, of bij wie het niet werkt?

Iedereen profiteert op een bepaalde manier, maar we zijn allemaal verschillend. De voordelen komen soms snel en zijn aanzienlijk, zoals minder pijn en betere nachtrust, of zij komen subtieler en geleidelijker.

Mensen die erg ziek zijn, ervaren het verschil vaak ingrijpender. Iemand met een stralende gezondheid en goede nachtrust zal misschien geen enkel verschil voelen, hoewel verbinden met de Aarde het waardevolle genot van een goede gezondheid helpt bewaren en bestendigen.

‘Aarden’ wordt gezien als een natuurlijk anti-verouderingsmedicijn of je het nu merkt of niet.

Ik heb een laken aangeschaft en voelde de eerste paar nachten tintelingen in mijn voeten, moet ik me zorgen maken?

Veel mensen voelen dit in het begin, het is een teken dat de circulatie verbetert.

Ik heb pijn, hoe kan Aarden helpen?

Ga naar buiten en sta, loop of wandel een half uur blootsvoets. Je zult dan merken dat de pijn minder is. We geloven dat dit komt door de elektronen die uit de Aarde je lichaam in stromen waar ze ontsteking tegengaan. Er zijn ook vervangingsmiddelen voor het blootvoets leven, namelijk onze Aardingsproducten. Hierop kun je binnenshuis slapen, zitten en werken. Zie ze als verlengkabels die je in je huis verbinden met de Aarde.

Moeten de producten geplaatst worden waar de pijn is?

Omdat ons lichaam sterk geleidend is, is het helemaal ‘geaard’ wanneer een deel ervan in contact is met de Aarde of een Aardingsproduct. Toch hebben we ondervonden dat aardcontact nabij de pijnplek of letsel, de ontsteking die de pijn veroorzaakt het snelst  verminderd.

Ik heb twee stents, kan Aarden schade veroorzaken aan de stents?

Niet meer dan slapen of lopen op de Aarde zou doen. Aardingshulpmiddelen brengen simpelweg de subtiele energie van de Aarde naar waar je leeft en werkt. Deze energie helpt de natuurlijke elektrische balans te herstellen.

Kan ik Aardingsproducten gebruiken als ik een pacemaker heb?

Er is geen bewijs dat ‘aarden’ de functie van een pacemaker beïnvloedt, het is namelijk hetzelfde als blootsvoets lopen.

Kun je Aardingsproducten gebruiken als je een kunstheup of -knie hebt?

Geen enkel probleem!

Ik loop liever niet op blote voeten buiten in mijn tuin, ik ben bang voor teken en ander ongedierte en ‘s winters is het te koud.

Als buiten ‘aarden’ ongewenst is, gebruik je de Aardingsproducten binnenshuis. De beste manier om de vele voordelen van ‘aarden’ te benutten is ‘geaard’ te slapen.

Kan ik teveel van de Aardenergie krijgen als ik iedere nacht ‘geaard’ slaap?

Gedurende de geschiedenis was de mens bijna constant in contact met de Aarde. Onze lichamen waren daaraan gewend.

Aardingsproducten

Hoe weet ik of ik een aardingspen moet gebruiken of een verloop (USA adapter) voor een wandcontactdoos (wcd)?

De meeste moderne huizen hebben geaarde wcd’s die je herkent aan twee metalen pinnetjes in het gat waar de stekker in gaat. In veel woningen zijn deze alleen aanwezig in keukens en sanitaire ruimten. Wanneer deze niet in de woning of slaapkamer aanwezig zijn, kun je door een erkend installateur of vakman geaarde wcd’s laten aanleggen of  een  niet-geaarde wcd laten vervangen door een geaarde, er moet dan wel een aardedraad bijgetrokken worden.

Waarom past de kabel van de Aardingsproducten niet rechstreeks in mijn wandcontactdoos?

Onze producten worden in de USA vervaardigd en hebben een aansluiting voor het aardpunt van de amerikaanse wcd's, daarom is het noodzakelijk dat u de adapter meebesteld voor de Nederlandse en meeste Europese wcd's.

Hoe is het mogelijk dat de aardingsproducten contact maken met de aarde via de USA adapter in de wandcontactdoos?

In een geaarde wcd zit een aardedraad die via uw meterkast letterlijk de aarde in gaat, dit maakt het transport van de negatief geladen elektronen mogelijk.

Als ik een Aardingspen buiten in de grond steek kan het dan kwaad als er regen op valt?

Dit kan geen kwaad, de aanwezigheid van vocht of water zorgt juist voor een optimale geleiding van de vrije elektronen uit de Aarde. Daarom is het ook heel goed om blootsvoets op nat gras of het strand te lopen. Als je in een droog klimaat leeft en een Aardingspen gebruikt, probeer hem dan in vochtige grond te steken of houd die plek vochtig.

Werken Aardingsproducten op elektriciteit?

Nee, ze transporteren de Aardenergie vanuit het aardpunt uit een wandcontactdoos of een Aardingspen naar het Aardingsartikel dat je gebruikt. Deze energie bestaat uit vrije elektronen die volop op het Aardoppervlak aanwezig zijn.

Kan ik geelektrocuteerd worden door een Aardingsproduct?

Nee, de Aardingsproducten geleiden de aardenergie direct uit de grond of via het aardpunt van een wandcontactdoos, maar niet de elektrische stroom waar apparaten op werken.

Kan ik door de bliksem getroffen worden als ik ‘geaard’ ben met een Aardingsproduct?

Bliksem is onvoorspelbaar en het is moeilijk om je er afdoende tegen te beschermen. Bliksem slaat zelden in bij woningen en gaat dan meestal via geaarde geleidende systemen zoals waterleidingen of het elektrisch netwerk naar de Aarde. De kans om door de bliksem getroffen te worden in een jaar is 1 op 6 millioen. Ontkoppel tijdens onweer voor de zekerheid je Aardingsproduct.

Sinds ik op een Aardingslaken slaap heb ik het warmer, wat is er aan de hand?

Onderzoek heeft laten zien dat in contact zijn met de Aarde bijdraagt aan een goede bloedcirculatie en ontspanning van het lichaam. Een bijkomend gevolg is dat er meer warmte in ons lichaam en ledematen komt. Sommige mensen ontwikkelen al snel meer kleur in hun huid en veel mensen voelen ook tintelingen in hun ledematen in het begin.

Kan ik een Aardingsproduct altijd ingeplugd laten?

Ja, om de artikelen te reinigen of wassen kun je ze losklikken van de aansluiting. Het is onnodig ze telkens uit de wandcontactdoos te halen of van de draad te verwijderen.

Als één wandcontactdoos geaard is, zijn ze dan allemaal geaard in mijn woning.

Keukens en saniaire ruimten moeten voorzien zijn van wandcontactdozen met randaarde, maar de meeste aansluitingen in slaap- en woonkamers hebben dat niet. Geaarde wcd’s herken je aan de twee metalen pennetjes.

Kan ik nachtkleding of sokken dragen, of een laken over het Aardingslaken heen leggen?

Wanneer ons lichaam niet in direct contact is met het Aardingsproduct zal er alleen geleiding plaatsvinden als dit textiel vochtig is bv. door lichaamsvocht. Het is het beste te zorgen dat een stuk blote huid contact heeft met het Aardingsproduct. Met name je voeten zijn het meest geleidende lichaamsdeel.

Kan ik sokken dragen als ik de Aardingsmat op de vloer gebruik?

Ja omdat voeten altijd in een bepaalde mate transpireren, zullen de vrije elektronen enigzins geleiden maar ook hier geldt dat direct huidcontact beter is. Er zijn echter ook sokken in de handel die voor een warmte isolerend effect zilverdraad bevatten, deze geleiden bijzonder goed.

Kan ik de Aardingsproducten gebruiken als ik een elektrische deken of waterbed heb?

Zolang deze producten goed werken is dit geen enkel probleem.

Mag het Aardingsproduct in een verlengkabel of overspanningsbeveiliger?

Ja, zolang deze maar randaarde of aardedraad hebben.

Wat is de levensduur van een Aardingslaken?

De lakens zijn gemaakt van katoen en ongeveer 3% geleidend zilverdraad en zijn grondig getest in een onafhankelijk laboratorium. Na 100 was- en droogbeurten vertoont het zilverdraad praktisch geen breuk of slijtage. Bij juist gebruik gaat een Aardingslaken even lang mee als een bedlaken van goede kwaliteit.

Waarom zitten er zilverdraden in de lakens?

Iedere metalen draad geleidt de stroom van elektronen. Aardingsartikelen bevatten zilver of carbon als geleidend middel. Zilver is sterk geleidend en erg sterk en daardoor zeer duurzaam. Daarnaast is zilver anti-bacterieel.

Zijn de Aardingslaken wasbaar en hoe moeten ze onderhouden worden?

De Aardingslakens kunnen net zo gewassen en behandeld worden als gewone lakens. Gebruik een licht wasprogramma op maximaal 40 graden Celcius en een mild wasmiddel. Stel de de wasdroger in op een lage temperatuur. Gebruik geen chloor of wasverzachter. Strijken met een lauwe strijkbout.

Hoe reinig je een Aardingsmat?

Deze kunnen gereinigd worden met een normaal reinigings- of afwasmiddel en water.

Er zijn diverse apparaten die Aardfrequenties simuleren, wat is hier anders aan?

Er zijn veel effectieve therapeutische apparaten verkrijgbaar die een variëteit aan frequenties produceren. Aardingsproducten geleiden eenvoudigweg de werkelijk aanwezige frequenties van de Aarde naar het lichaam zonder simulatie en dienen zo als verlengkabels van de Aarde naar jou. Het signaal dat zij over dragen bevat alle subtiele energieën inherent aan de natuur waar onze lichamen zich op afgestemd hebben gedurende miljoenen jaren. Aarden is 100% natuurlijk.

Kun je ‘aarden’ terwijl je in de auto zit?

Ja, een auto bestaat vnl. uit metaal en is een geaard object op zichzelf. Zitten op een geleidende Aardingsmat die verbonden is door een draad met de carrosserie van de auto helpt om opgebouwde statische elektriciteit te elimineren. Deze statische elektriciteit kan vermoeidheid en spanning veroorzaken.